Personalen

Nina
Mitt namn är Nina och jag kommer från Vänersborg i Västergötland. Jag har bott länge i Stockholm och har jobbat på förskola som barnskötare i 16 år. Tidigare har jag jobbat i vården som undersköterska. På fritiden umgås jag med min familj som består av man och en son på 7 år. Tycker om att träffa vänner, plocka svamp och resa.

Ilham
Jag är 23 år utbildad barnskötare. Jag har varit barnvakt, arbetat som resurspersonal på förskola och som barnskötare sen 2016. I framtiden planerar jag på att studera till förskolelärare och därför tycker jag att solkatten är en bra plats att utveckla mina kunskaper om barns lärande o utveckling. På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner samt träna. Träning för mig är en livsstil och jag hade aldrig kunnat leva utan den.

Liene
Jag är född och uppvuxen i Lettland. Jag har bott i Stockholm sedan 2001. Jag är utbildad barnskötare och florist. Jag har arbetat inom privata/fristående, små förskolor sedan 2012. Jag är nyfiken och vill lära mig mycket i livet. Älskar att vara i den kreativa världen där min kreativitet kommer till användning. Jag brinner för yrket och tycker att varje barn ska ha den bästa förskoletid de bara kan få av mig som pedagog. Lärandet ska vara ROLIG.  På min fritid tillbringar jag mycket tid utomhus då jag är nyfiken på varenda insekt eller växt.

Victoria
Är ursprungligen ifrån Washington, Tacoma, uppvuxen i Stockholm och San Diego. Läste som yngre Journalistik och TV-produktion. Har nu arbetat som barnskötare inom barnomsorgen i drygt 13 år, då både i Stockholms innerstad och förorter, samt bild och engelsklärare i Kambodja och kolloledare i USA.
Är självlärd special effects makeupartist och jobbar därför mycket på fritiden med att bättra på mina kunskaper. Utöver det tecknar jag mycket, samt skriver texter av olika slag, mestadels manus. Min största passion är att resa och uppleva olika kulturer.

Elin
Jag kommer från en by strax utanför Katrineholm och har arbetat som förskollärare sedan 2007, först i Katrineholm och sedan i Stockholm. Jag har jobbat på både små och stora förskolor men trivs bäst på små ställen där jag får chans att lära känna alla barn, kollegor och familjer så bra som möjligt. Min fritid spenderas med familj och vänner och då lagas det god mat, åks på loppisar  och vi far iväg till vår stuga utanför Lindesberg så ofta vi kan.

Viola
Mer info kommer inom kort

Annsi
Jag kommer ifrån Piteå i Norrbotten. Jag har arbetat som förskollärare sedan 1990, de senaste 12 åren i Stockholm. Jag har arbetat både inom kommunal samt fristående verksamhet. Jag har under lång tid arbetat som chef i både stora och små verksamheter. På fritiden älskar jag att resa och min stora passion är god mat från världens alla hörn. Min familj står mig varmt om hjärtat och vi reser upp till Norrbotten så ofta vi kan.